12 Mart 2012 Pazartesi

HABERLER

Be-Dest'ten şeker tadında haberler var...
Uzun süren rutin bir bekleyişin ardından Be-Dest markası ve logosu Türk Patent Enstitüsü tarafından  tescillendi. Artık böyleyiz: Be-Dest®

Minik bir antika dükkanı ile geçen yıl mayıs ayında kapılarını açan Be-Dest, şimdilerde yeni bir mekana geçmenin telaşını da yaşıyor. Aynı sokakta sadece beş metre ileride büyükçe bir dükkandayız artık... Kapı numaramız da 29 oldu.

Yenilenmiş eski mobilyalar, renk renk, boy boy emayeler, eski köy bardakları, sürahiler,  galvanizler, teneke kutular, masa örtüleri, yastıklar, önlükler, abajurlar...Daha neler neler... Gelip karıştırılmayı bekliyor!

İyi haftalar hepimize...



Be-Dest is an antique&vintage shop in Alaçatı, Çeşme, Turkey opened in May 2011 selling vintage glassware, enamelware, primitives, designed lampshades, cushions, tableware, handmade/handpainted objects, collectibles, Anatolian items and many more...
Recently, our name and logo is officially registered by the Turkish Patent Institute . We are now Be-Dest® ...
Nice week to all...




















6 yorum:

  1. AHMET TÜRKOĞLU12 Mart 2012 13:18

    Destina dükkan harika. Kendimi Amerikada zannettim. Western North Carolina da Waynesville de hemen hemen benzeri flea market var. orayı çok severdim.Her seyahatimizde muhakkak uğrar birşeyler alırdım. Senin dükkan ordakilerle inanki hemen hemen aynısı .Creatif yönün çok güzel. tebrik ediyorum. Söz verdiğim üzere en kısa zamanda ziyarete geleceğim. Hayırlı işler diliyorum.

    YanıtlaSil
  2. Ahmet çok teşekkürler, mutlaka bekliyorum!

    YanıtlaSil
  3. Yeni yeriniz hayırlı olsun.Emayelere bayıldım.Her yaz İzmir e kampa geldiğimde Alaçatı ya muhakkak uğrardım.Geçen sene uğrayamamıştım ama bu sene sırf sizin dükkan için geleceğim.Görüşmek dileğiyle hayırlı işler diliyorum.

    YanıtlaSil
  4. Güzel sözleriniz beni çok mutlu etti. Bu yaz görüşmek üzere, sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Destinacım,
    Ne zamandır sana uğramamışım çok kızdım kendime. Hayırlı olsun şahane olmuş sonunda yeni yerini gördüğüm için çok mutluyum. Gelip herşeyi almak istiyoruuuuuuum
    Fotoğraflara bakınca için açıldı süperler. Güle güle eskit yeni dükkanını. Müşterin ve neşen bol olsun. Valla sonunda sırf sana ve Duygu'ya sık gelebilmek için İzmir'e taşınacağım :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Selencim yolunu gözlediğimi bilesin, bu yaz yüzyüze görüşelim artık:) Yeni dükkanım için iyi dileklerine de çok teşekkürler... Emayeler yere göğe sığamaz oldu, yeni fotoğrafları yollayacağım.
    Sevgiler

    YanıtlaSil